About us

Osnovni podaci - Zobnica d.o.o.

Zobnica d.o.o.
Marasovića 37, 21000 Split
OIB:11672011926
Datum registracije 13.05.2014
Žiro: HR63 2340 091 1106 5753 4
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Direktor: Antonela Lozančić
Osnovna djelatnost: savjetovanje u sferi pripreme projekata za EU i ostale fondove
Broj zaposlenih: 2


O tvrtki Zobnica d.o.o.

Vlasnik i pokretač portala Ethno Dalmatia je tvrtka Zobnica d.o.o., osnovana 2014. godine, kojoj je osnovna djelatnost savjetovanje u sferi pripreme projekata za EU i ostale fondove.
Direktorica tvrtke Antonela Lozančić ima 10-togodišnje iskustvo u pripremi projekata, poglavito u sferi turizma. Obzirom na dosadašnje radno iskustvo s vremenom je došla na ideju o spajanju turizma i financijskog savjetovanja i odlučila pokrenuti vlastiti posao.
Sam naziv tvrtke - Zobnica d.o.o. predstavlja tradicionalnu tkanu torbicu karakterističnu za sva područja Dalmacije, tako da smo i u tom segmentu željeli ukazati na fokus našeg djelovanja.Pokretanje portala Ethno Dalmatia

Na ideju pokretanja specijaliziranog internetskog portala koji će omogućavati oglašavanje usluga/proizvoda isključivo subjektima koji spadaju u sferu etno i eko turizma, motivirala nas je činjenica da trenutno u Hrvatskoj ne postoji kvalitetan portal takvog tipa, a broj subjekata u sferi eko-etno turizma je u porastu svake godine, obzirom da EU putem bespovratnih sredstava potiče upravo takav tip projekata.  Na drugu stranu, turistima koji dolaze u Dalmaciju nije više dovoljno samo sunce i more – oni traže nešto više,; žele okusiti tradiciju i ponudu izvorne Dalmacije, sve više boraviti u prirodi i iskusiti sve blagodati ruralnog prostora.

Ethno Dalmatia je portal koji će tim posjetiteljima (stranim i domaćim gostima) omogućiti na jednom mjestu sve informacije i mogućnosti u eko-etno sferi: smještaj, izletišta, konobe, vinotočja, etno događanja i manifestacije, aktivnosti u ruralnim prostorima itd.Informiranje o dostupnim natječajima i savjetovanje u pripremi projekata

Ideja ne završava samo na oglašavanju subjekata na predmetnom portalu, već bi se zainteresiranim subjektima u budućnosti nudila i mogućnost informiranja o dostupnim natječajima i savjetovanja kod pripreme projekata za financiranje kroz državne izvore i EU fondove.
Naime, činjenica je da EU potiče razvoj ruralnih prostora kroz fondove, kroz koje su seoskim gospodarstvima i ostalim subjektima dostupna bespovratna sredstva za financiranje izgradnje i opremanja turističkih objekata, pratećih sadržaja, razvoj tradicionalnih obrta i sl.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem maila ili telefona, a više o dosadašnjem iskustvu i uslugama tvrtke Zobnica d.o.o. možete vidjeti na našoj web stranici www.zobnica.hr.